Oud-studente omgekomen bij treinongeluk Indonesië

De 23-jarige Denise Pronk is gisteren om het leven gekomen toen ze onder een trein kwam in Yogyakarta, op het Indonesische eiland Java. De Tilburgse vrouw werd door een trein gegrepen toen ze het spoor probeerde over te steken. Ze overleed ter plekke.

Volgens Indonesische media was ze met een landgenoot per trein onderweg naar Oost-Java.

Denise Pronk studeerde tussen 2010 en 2014 International Business Administration en Finance aan Tilburg University , en werkte in 2014 een half jaar bij de Student Desk. In 2015 deed ze namens de Tilburgse universiteit mee aan een exchange-programma met Université Laval, een Franstalige universiteit in de Canadese stad Quebec.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.