Wat wil je bij Univers lezen? deel 4

Bij Univers zijn we heel benieuwd wat jij eigenlijk wil lezen. Daarom kan je als lezer je vragen stellen en mee bepalen waarover we schrijven.

Om te beginnen leggen we je een aantal vragen voor. Jij mag je stem uitbrengen. De vraag met de meeste stemmen wint. Die onderzoeken we en daar schrijven we over. Zo hopen we je meer te betrekken bij wat we doen.

Zelf kun je altijd een vraag inbrengen. Mis je iets in de berichtgeving? Zie jij iets dat wij niet zien? Laat het ons weten, vul het (anonieme) tekstvak hieronder in. Als lezer van Univers sta jij midden in de academische maatschappij. Jij weet beter dan wie dan ook wat er speelt bij de colleges, in de vakgroepoverleggen, tijdens het onderzoek, in de achterkamertjes van de vereniging. Bij de volgende stemronde leggen we ingediende onderwerpen voor.

Doe je mee? Univers gaat dan voor je op pad. We zullen ongeveer zeswekelijks een nieuw artikel schrijven over jouw vragen.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.