Cobbenhagen-prijzen uitgeloofd voor beste studenten

Het alumni-netwerk Vrienden van Cobbenhagen reikt twee grote prijzen uit aan UvT-studenten. Dit ter gelegenheid van de Cobbenhagen-lecture gehouden op 18 januari aanstaande.

Eén prijs is voor de beste bachelor: de Vrienden van Cobbenhagen Scholarship (à 10.000 euro). Daarmee kan de student naar het buitenland. Daarnaast is er een prijs voor de beste masterthesis: de Vrienden van Cobbenhagen Prize (5.000 euro). Studenten kunnen niet zichzelf aanmelden om mee te dingen, dat kan alleen via de decaan van de faculteit.

De Cobbenhagen Lecture, Scholarship en Prize zijn een co-productie van de Vrienden van Cobbenhagen en de Tilburg University Society om het gedachtegoed van de Tilburgse econoom Martinus Cobbenhagen in herinnering te houden. De Harvard-econoom Dani Rodrik zal dit jaar de lezing geven. Hij schreef de invloedrijke boeken The Globalization Paradox en Economics Rules: the rights and wrongs of dismal science.

De lezing vindt plaats op 18 januari 2017, vanaf 15.00 ’s middags.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.