Lasershow bij opening Jheronimus Academy of Data Science

Lasershow bij opening Jheronimus Academy of Data Science

In het het voormalig klooster Mariënburg in Den Bosch wordt op 1 december de Jheronimus Academy of Data Science (JADS) geopend. Eerder werd al bekend dat Koningin Máxima de opening zal verrichten. De gemeente Den Bosch heeft nu meer bekend gemaakt over het openingsprogramma.

Máxima zal tijdens de opening een rondleiding door de academie krijgen, tevens krijgt ze de kans om met studenten en wetenschappers te praten. De gemeente Den Bosch heeft inmiddels bekendgemaakt dat de opening ook gepaard zal gaan met een ‘visueel licht-, dans- en muziekspektakel’. Een van de onderdelen van dit spektakel zal een lasershow zijn, die geprojecteerd wordt op de gevel van het klooster. De lichtshow staat gepland voor 17:15.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.