Numerus fixus: aanmelden uiterlijk 15 januari 2017

Wil je een studie gaan doen waarvoor wordt geselecteerd? Dan moet je er op tijd bij zijn. De uiterste aanmelddatum voor numerus fixus-opleidingen is 15 januari 2017.

Kom in de dagen na oud en nieuw ook eens uit bed. Je hebt dan welgeteld nog maar twee weken om je toekomst te bepalen. Uiterlijk 15 april hoor je of je bent aangenomen. Is dat niet zo, dan kun je je nog aanmelden voor opleidingen zonder numerus fixus.

Tilburg University heeft verschillende opleidingen waarbij wordt geselecteerd, zoals International Business Administration. Op de overzichtspagina bacheloropleidingen kun je per opleiding zien wat de aanmelddeadline is. Voor de overige opleidingen hoef je je pas vóór 1 mei 2017 aan te  melden. Bij het University College geven ze zelfs 1 juli 2017 als deadline aan.

Loting

De centrale loting via DUO is afgeschaft. Vanaf het collegejaar 2017-2018 selecteren hoger onderwijsinstellingen zelf. Bij deze decentrale selectie telt niet alleen het gemiddelde eindexamencijfer. Ook motivatie, persoonlijkheid en eerdere schoolpresaties worden meegewogen.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.