Spelletjesmiddag bij Remco

Tussen de tentamenstress door kan een beetje ontspanning geen kwaad. Dat weet Remco Witlox, chef koffiekamer van New Dutch, ook en daarom is er op 14 december een spelletjesmiddag in restaurant Cobbenhagen. Van vier tot zeven kun je samen met je studiegenoten aan de bak met tal van spelletjes die Remco voor je heeft klaargelegd.

remco

Als je zin hebt om hotels te bouwen tijdens Monopoly, de wereld te veroveren met Risk of gewoon ontzettend goed kunt bluffen en geld wil winnen met een potje poker dan is het dus zaak de veertiende even bij Remco langs te komen.

Mocht je thuis een bordspel hebben liggen dat je liever speelt dan het standaard rijtje aan boardgames is dat uiteraard ook geen probleem.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.