Public Governance krijgt eigen kantoorpand

De Public School of Governance wijkt wegens ruimtegebrek op de campus uit naar een kantoorpand aan de Professor Cobbenhagenlaan. Met kantoren voor personeel en 60 studentenwerkplekken.

Het voorstel van het College van Bestuur om kantorencomplex Reitse Poort te huren is afgelopen vrijdag goedgekeurd door de universiteitsraad. Per 1 april 2017 moet het pand in gebruik genomen zijn. Er wordt maximaal 2,5 jaar gehuurd, daarna verhuist de school naar gebouw Koopmans, dat momenteel wordt gerenoveerd.

Toch investeren

Al het personeel van de nieuwe school wordt op de tweede verdieping van het kantoorpand samengebracht. Ook moeten er 60 studentenwerkplekken komen op de begane grond. Omdat het een huurpand betreft wil de universiteit niet te veel geld in het pand investeren. Er zal daarom niet worden verbouwd. Wel moet er op ICT-gebied waarschijnlijk flink worden geïnvesteerd. Er wordt rekening gehouden met een kostenpost van €180.000, om het huurpand op het campusnetwerk aan te sluiten.

School of Public Governance

De School of Public Governance is dit collegejaar gestart vanuit een samenwerking tussen TiSEM en TLS. De school moet internationaal kundige bestuurskundigen opleiden. Door de renovatie van gebouw Koopmans is er ruimtegebrek op de campus.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.