Fitness T-Kwadraat kick-off dagen

Vol goede moed een abonnement afgesloten bij het Tilburg University Sports Center? Met dit abonnement kun je sinds kort ook bij de sportschool Fitness T-Kwadraat, vlakbij Stappegoor, die overtollige feestdagkilo’s er eens even goed vanaf zweten. Om je een duwtje in de goede richting te geven organiseert FOSST volgende week een driedaagse kick-off.

Mocht je nog twijfelen of dat sporten tussen het stappen door echt wat voor jou is, dan kun je deze dagen ook gebruiken om gratis een kijkje te nemen. Tijdens alle drie de kick-off dagen kun je je van 16:00 tot 22:30 gratis in het zweet werken.

Aanstaande maandag (16 januari) begint om zes uur een fitness parcours, bestaande uit 500 meter roeien, 2 kilometer fietsen en een crossfit parcours. Je kunt je samen met twee ploeggenoten op de website van FOSST inschrijven. Elk teamlid moet één van de drie onderdelen uitvoeren. Het beste team wint een maand gratis sporten.

De dinsdag staat in het teken van een clinic. TSKV Spartacus zal vanaf zeven uur in theorie en praktijk verschillende vragen beantwoorden. De focus zal liggen op het hoe en wat van verschillende oefeningen.

De woensdag, tevens de laatste dag van de kick-off, wordt afgesloten met een borrel in het café bij T-Kwadraat. Vanaf acht uur zijn alle kick-off deelnemers welkom voor een gratis drankje.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.