Verkiezingscampagne van LAKS blijkt hoax

Het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS) is toch niet van plan de politieke arena te betreden. “Onze politieke plannen waren een HOAX. Maar de problemen in het onderwijs zijn GEEN grapje” meldt de scholierenorganisatie op Twitter. Eerder deze week leek het er nog op dat zij onder leiding van Sven Annen een serieuze gooi gingen doen naar zetels in de Tweede Kamer.

Dit is dus echter niet het geval. Wel benadrukt het LAKS dat zij nog steeds achter alle (schijn)verkiezingsstandpunten staan. De verkiezingsstunt van het LAKS is bedoeld om aandacht te vragen voor het rendementsdenken dat volgens hen steeds meer de overhand krijgt in het Nederlandse onderwijssysteem.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.