OV-fiets bij station Tilburg Universiteit

Vanaf vandaag kan je een OV-fiets huren bij station Tilburg Universiteit. Gedeputeerde Christophe van der Maat, wethouder Mario Jacobs van gemeente Tilburg en regiodirecteur Zuid van NS, Jeroen Alting von Geusau openden gezamenlijk de fietscarrousel.

Voordat je op pad gaat, kan je met de NS-app checken hoeveel fietsen er nog bij jouw perron beschikbaar zijn. De cijfers voor de carrousel bij Tilburg Universiteit zijn nog niet actueel, maar daar wordt aan gewerkt.

Het afgelopen jaar zijn op alle treinstations en vier grote busstations in Brabant fietscarrousels geplaatst. Op Boxtel na zijn alle stations nu voorzien van een moderne fietsenstalling voor de OV-fiets.

Er zijn nu 8500 OV-fietsen in Nederland en het plan is daar nog een keer duizend fietsen bij te plaatsen in de loop van dit jaar. In 2016 zijn er ruim 2.4 miljoen ritjes gemaakt met de OV-fiets.

whatsapp-image-2017-02-15-at-09-56-12

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.