Scholieren Avans ontwerpen ‘carnavalsonderbroek’

Vier scholieren van Avans Hogeschool in Breda hebben hun jaarlijkse carnavals-ergernis omgezet in een verkoophit. Hun irritatie over carnavalspakken zonder broekzakken leidde tot een onderbroek met een zakje voor pasjes, geld of een telefoon.

De vier scholieren ontwierpen speciaal voor carnaval een boxershort waar men alle belangrijke zaken in kwijt kan. Het product blijkt een gat in de markt; er zijn al meer dan 1500 stuks verkocht. “We wisten dat we een leuk product hadden, maar deze explosie hadden we niet verwacht”, aldus een van de bedenkers tegen De Limburger.

Inmiddels zijn de jonge ondernemers door de hele voorraad onderbroeken heen. Hoewel er voor carnaval geen nieuwe levering meer gepland staat, zien ze de toekomst van “Kangaroo Underwear” rooskleurig in: “Niet alleen voor carnaval zijn de boxers handig maar ook op feestjes, festivals of vakanties.”

De onderbroeken zijn hier te bestellen, vanaf eind maart wordt er weer geleverd.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.