Aanstormend politiek talent in de Paradox

Geïnteresseerd in politiek, of weet je nog niet op wie je 15 maart gaat stemmen? Kom dan komende donderdag naar de politieke jongerenavond in Paradox en laat aanstormend politiek talent je overtuigen.

Donderdagavond 9 maart van 20:00-22:15 organiseert T.D.V. Cicero in samenwerking met Academic Forum een politieke jongerenavond. Aan de hand van verschillende actuele stellingen zullen leden van verschillende politieke jongerenorganisaties de discussie met elkaar aangaan. Het debat zal gaan tussen de jongerenorganisaties van VVD, PvdA, SP, PvdD, GroenLinks en D66.

Het debat zal geleid worden door Tilburgs rechtenstudent en befaamd debatteur Victor Vlam. Voor studenten is toegang op vertoon van een studentenkaart geheel gratis. Zonder studentenkaart zijn de kosten 3 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Paradox.

Kijk voor meer informatie op de evenementpagina

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.