Vidar krijgt nieuwe boot van universiteit

Ter ere van het elfde lustrum van Vidar pakt het College van Bestuur groots uit. Zij deden de studentenroeivereniging een nieuwe boot cadeau. Afgelopen dinsdag werd de gulle gift door niemand minder dan collegevoorzitter Koen Becking gedoopt.

Na enkele woorden over de goede band tussen de Universiteit en Vidar, was het moment daar. Helaas, er werd niet gegooid met champagneflessen. In plaats daarvan werd de nieuwe boot ritueel besprenkeld met water uit het kanaal, waarbij ook de naam van de nieuwe boot onthuld werd: Tilburg University IV.

Na deze blijde gebeurtenis schoof Becking ook nog aan voor het Varsity diner, waar de Oude Vier bekend gemaakt werd. De Oude Vier bestaat uit de vier beste roeiers die Vidar op 9 april vertegenwoordigen op het hoofdnummer van de Nationale Universiteitenroeiwedstrijd ‘Varsity’. Dit jaar zal de eer gaan naar de roeiers Dogus Koker, Wouter Borghs, Jochem Kostelijk, Jochem Hoekstra, stuurtje Menno van Eersel en coaches Casper Janse en Marloes van der Weide.

Literaire link: Lees eens Bonita Avenue van Peter Buwalda. Daarin komt de Varsity mooi aan bod. Hoewel Paul van Seters hierop wel wat aan te merken had…

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.