Verkiezingsdebat SAM vs Front

Op woensdag 5 april is het zover, het enige echte verkiezingsdebat van Front vs SAM! Wie wint de meeste zetels in de Universiteitsraad? Tot nu toe heeft zich geen derde partij opgegeven voor de verkiezingen dus de twee die hards nemen het tegen elkaar op. De bijeenkomst is om 16.30 in het Atrium van Academia. Je kan gewoon binnenlopen.

De debatten worden gevoerd door de huidige en de nieuw te kiezen studentvertegenwoordigers. Thema’s worden door Front en SAM aangedragen maar ze moeten ook debatteren op stellingen die ze niet van te voren hebben gekregen.

Het debat wordt georganiseerd  door Academic Forum, TDV Cicero & Univers. Je kan je aanmelden voor het Facebookevenement.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.