“Rust en Onrust” tijdens Dag van de Filosofie

Theater Cinecitta staat morgen tijdens de Dag van de Filosofie in het teken van “rust en onrust”. Verschillende wetenschappers, filosofen, politici en kunstenaars zullen hun opwachting maken in de Willem II-straat om vraagstukken over dit thema te bespreken.

De dag begint met een lezing van de Britse essayist Theodore Dalrymple. In de verschillende sessies die volgen zullen onder meer Jan Terlouw en oud-stadsdichter Esther Porcelijn zich buigen over het thema van de dag.

Niet alleen in Cinecitta zelf wordt het thema behandeld. Verderop in de Willem II-straat kan men een muzikaal intermezzo houden in muziekpodium de Paradox, waar diverse muzikanten en kunstenaars een optreden verzorgen.

Meer informatie over de Dag van de Filosofie is hier te vinden. Kaarten zijn nog beschikbaar en kunnen hier worden gekocht

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.