Gratis koffie, snacks en studieplekken in Rotterdam

Geen plekje kunnen vinden in de bieb? Pak dan de trein naar Rotterdam. Daar kun je deze week terecht in het exam prep cafe. Voor de grandioze prijs van 0 euro krijg je een studieplek, koffie, Red Bull, snacks en een massage.

Het pop-up studiecafé is een initiatief van Rotterdamse startup Magnet.me. Magnet.me helpt studenten bij het starten van hun carrière. Goed studeren hoort daar ook bij, vertelt initiatiefnemer Vincent Karremans aan Metro.

Het initiatief is meteen een razend succes geworden. “Toen we om negen uur de deuren openden, was het niet heel druk. Maar ja, studenten zijn van nature wat lui. Nu zit het helemaal stampvol.”

Het café heeft voor ieder wat wils. Voor de echte diehards zijn er stilteplekken, maar er is ook een cafégedeelte. Wil je de snerende TL-balken en no-food-policies van de UB inruilen voor gratis Italiaanse koffie en snacks? Wees er dan snel bij, het exam prep café is tot en met zondag geopend van 9:00 tot 19:00. “Maar als het zo druk blijft, gaan we misschien ook maandag tweede paasdag nog open.”

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.