Shanne op koers naar Tokyo

Univers 13, 2017. Baanwielrenster en keirin kampioene Shanne Braspennincx studeert in Tilburg en hoopt op de Olympische Spelen in Tokyo. Wat vinden docenten van studentenevaluaties? ‘Je hebt een olifantenhuid nodig’. Meer evaluaties: wat vinden studenten van de verkiezingscampagnes op de campus? Ze zijn er niet blij mee.

Sylvester Eijffinger praat groen: verwacht voor klimaatbeleid niks van de politiek, je moet het van bedrijven hebben. Stream je suf: studenten en Spotify. Fotoreportage: Carlos Eduardo Coronel Carta, een Venezolaanse student in Tilburg. 

Museumkaart Match is a new matchmaking platform for art lovers, a sort of Tinder for museum buddies. Laura van Gelder gives it a try. Also: The secret life of exam supervisors. Tilburg University supervisors share their experiences.

 

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.