Tilburg University op Festival Mundial

Ook dit jaar is Tilburg University weer vertegenwoordigd op Festival Mundial. Op 24 en 25 juni staat de universiteit met meerdere minicolleges en experimenten op het festival in de Spoorzone. Om wetenschap te verbinden met de stad.

Zo staan sociaal-psychologen Fieke Wagemans en Willem Sleegers met eye-tracking software op het festival. Door je oogbewegingen te laten analyseren terwijl je naar een computerscherm kijkt, onderga je welk verband jouw mening of moreel oordeel heeft met de emotie walging.

Insectenbar

Op een festival mogen hapjes en drankjes natuurlijk niet ontbreken. Onderzoeker Karin Thomas staat met een insectenbar klaar om jou van je hongergevoel af te helpen. Bij deze bar gaat zij in op het wereldvoedselprobleem en hoe het eten van insecten kan helpen.

Via de website van Festival Mundial kun je met kortingscode SCIENCE17 korting krijgen op weekendtickets.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.