Enactus: Tilburgse ‘board member of the year’

Helaas voor ons, de studenten van Utrecht wonnen wederom de Enactus en mogen hun eigen sociale onderneming pitchen in Londen. Wel was er een prijs voor de Tilburgse filosofiestudente Lieke Bruers!

Enactus NL is de jaarlijkse competitie voor studententeams die hun sociale onderneming of project willen verkopen aan een jury van mensen uit het bedrijfsleven, ondernemers en journalisten. Vijfhonderd studenten verdeeld over dertien teams deden vrijdag 9 juni mee. Een team van Utrecht won voor de vijfde keer op rij en Erasmus Universiteit Rotterdam werd tweede.

Wel was er een individuele prijs voor onze derdejaars filosofiestudente Lieke Bruers (zie foto), projectcoördinator van de Tilburgse teams. Zij werd verkozen tot ‘board member of the year’. Uitermate terecht volgens de Tilburgse Enactus-voorzitter Ramazan Kilic: “Ze was zeer nauw betrokken bij alle projecten, zoals Save-a-bike, Venus cups en Shoppr. De board member award wordt uitgereikt aan diegene die zijn of haar rol naar behoren heeft uitgevoerd en hierbij leiderschap en initiatief heeft getoond. Ze heeft haar uiterste best gedaan om de projecten in goede banen te leiden.”

lieke-bruers-3

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.