Kermis claimt parkeerplaats universiteit

Eind juli staat de Tilburgse kermis weer op de agenda. In een poging het jaarlijks terugkerende verkeersinfarct te beteugelen wat hier mee gepaard gaat, heeft de organisatie enkele parkeerplaatsen buiten het centrum gereserveerd. Ook de parkeerplaats van de universiteit lijkt hiervoor te zijn aangewezen, want vanuit Noord  ( Waalwijk) en west (Rijen/Breda) word je naar de de parkeerplaats aan de Warandekant geleid.

Moet je dus tussen 22 en 29 juli op de campus zijn dan is het wellicht raadzaam om te lopen, te fietsen of zelfs de NS te overwegen. Met de verwachte anderhalf miljoen kermisklanten is de kans in ieder geval groot dat je je auto niet gemakkelijk kwijt kunt bij de campus.

Op de grote parkeerplaats zijn inmiddels al verkeersborden met informatie geplaatst. Parkeren is tijdens de kermis gratis, maar voor een busrit naar het centrum moet men 1 euro betalen.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.