Jetzt geht’s los! Topweek van start

De Topweek is begonnen. Ruim 3000 kersverse studenten melden zich vanaf 14.00 in het sportcentrum, waar zij worden opgevangen door hun mentoren.

De mentoren kunnen hun geluk niet op dit jaar: zij hoeven, in tegenstelling tot voorgaande jaren, pas ’s middags acte de présence te geven in het sportcentrum. En dat werpt meteen zijn vruchten af: overal staan fitte, uitgeslapen mentoren. Klaar om de studenten een onvergetelijke week te bezorgen.

Annabelle van den Akker, Vicevoorzitter van de TOP, kijkt en ziet dat het goed is: “Er zijn ruim 300 inschrijvingen meer dan vorig jaar. Ik weet niet of we dat ook echt gaan merken deze week, dat gaan we de komende dagen zien.”

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.