Top On: gezellig aftasten

De maandag van de Topweek werd traditiegetrouw afgesloten met de barbecue en het openingsfeest waar de nieuwe studenten voor het eerst konden proeven aan het studentenbestaan.

Veel groepjes bewogen zich aan het begin van de avond ongemakkelijk heen het weer aan de rand van de Koepelhal. Gesprekken kwamen voorzichtig op gang en na wat opwarmende dansjes werd de smerende werking van alcohol goed duidelijk. Toen rector Emile Aerts en burgemeester Noordanus hun zegje hadden gedaan kwam het feest pas echt op gang. De eerste deelnemers werden schouder aan schouder gespot, het geflirt begon ook op te vallen. Een veelbelovend begin van de introductieweek.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.