Mei-Lin Koster staat zetel universiteitsraad af

Opmerkelijk nieuws: Mei-Lin Koster ziet af van haar plek in de universiteitsraad en haar bijbehorende bestuursfunctie bij Fractie SAM. Lotte Gofers neemt haar taken over.

Tijdens de verkiezingen was Koster nog lijsttrekker van de partij. Ze timmerde hard aan de weg om het gezicht van de partij te worden, en had zowel een nationaal als internationaal netwerk binnen de universiteit. Vicevoorzitter Tim Evers zegt dat het een klap voor de partij is, maar ontzettend veel vertrouwen te hebben in Gofers: “Ze heeft net als voorzitter Daphne en ik haar prioriteiten volledig op SAM gericht.”

Koster liet Univers weten dat de juiste keuze niet altijd de leukste keuze is en wenst de fractieleden veel succes toe in hun nieuwe samenwerking. 

Het bestuur van SAM bestaat nu uit Daphne van Os als voorzitter, Tim Evers als vicevoorzitter en Lotte Gofers als Dagelijks Bestuur. Merel van Tilborg neemt de plek van Lotte Gofers in het algemeen bestuur over.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.