TiU scoort op Ten Miles

Met een recordaantal van 21 teams scoorde Tilburg University op de Tilburg Ten Miles Businessrun. 

Hardlopende medewerkers van de universiteit verzamelden zich afgelopen zondag 3 september in het zonovergoten centrum van Tilburg. Op de Schouwburgring startten drie teams op de 5 kilometer. Het team van Jelle Sijtsema werd daar tweede.

De run werd vervolgd vanaf de Koepelhal. Daar renden op de 10 kilometer vier damesteams en drie herenteams. De resterende elf teams renden de hele Ten Miles.

Het Ten Miles-team van Kim Hendrix bemachtigde de 21e plaats uit 191 met een gezamenlijke eindtijd van de eerste drie lopers van 03:52:23. Daarmee scoorden ze ook de officieuze titel van beste universiteitsteam op deze afstand. Zelf liep Hendrix een tijd van 01:17:27 en werd daarmee 835e uit 4936 deelnemers. Van de 1360 vrouwen behaalde ze plek 29.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.