Andere naam voor TSH?

Tilburg School of Humanities (TSH) wil haar naam veranderen in Tilburg School of Humanities and Digital Science (TSHDS). De Faculteitsraad stemde unaniem in met die naamswijziging.

Decaan Willem Drees schrijft dat de naamswijziging de ontwikkelingen die de faculteit heeft doorgemaakt op gebied van onderzoek en onderwijs beter uitdrukt. Ook vindt hij de naamswijziging passen bij de positie van de faculteit in Nederland. Volgens Drees onderscheidt Tilburg University zich door een hedendaagse oriëntatie in Cultuurwetenschappen en Communicatie- en Informatiewetenschappen. De focus ligt daarbij op de invloed van globalisering en digitalisering.

De Universiteitsraad besluit zes oktober definitief over de naamswijziging. 

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.