Tobias Klein en Jane Pinas winnen de personeelsgolf

Op zondagochtend vroeg en onder een waterig zonnetje arriveren de deelnemers op golfpark Prise D’eau aan de Gilzerbaan te Tilburg. Vandaag wordt het eerste golfkampioenschap voor universiteitsmedewerkers gehouden. Om 9.10 uur slaan de eerste deelnemers af voor een 9-holes route. 

Na de geleverde strijd werden de deelnemers om 12.00 uur in het restaurant van Prise D’eau ontvangen voor een lunch en de prijsuitreiking. Bij de heren werd Tobias Klein kampioen en bij de dames Jane Pinas. Proficiat! 

Eric Mathieu van het Sports Center: “Er waren nog vele golfers van de universiteit die mee hadden willen doen maar zij konden niet of wisten het niet. Volgend jaar hopen we met meer deelnemers het kampioenschap te kunnen houden; de datum is de wederom de eerste zondag van oktober.” Dus zondag 7 oktober 2018, zet deze vast in je agenda! 

 

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.