Bier en spelletjes bij Remco

Ben jij al aan het stressen voor je volgende tentamens? Of maak je je nog zorgen over de resultaten van je afgelopen tentamenweek? Misschien ben je dan toe aan een gezellige en ontspannen middag. “Ontspannen kan naar mijn mening niet beter dan met een spelletje en bier”, vertelt Remco Witlox, de bedrijfsleider van de lunchroom in het Cobbenhagengebouw. Daarom organiseert hij 8 november een spelletjesmiddag in samenwerking met FRONT.

Van Monopoly tot kaarten en van Carcasonne tot Regenwormen: Remco Witlox gaat er een gezellige middag van maken. Acht november organiseert hij de tweede editie van zijn spelletjesmiddag in de kantine van het Cobbenhagengebouw. Het evenement gaat om vier uur ‘s middags van start en zal tot een uur of zeven duren.

Spelletjes, eten en drinken

Hij organiseert deze middag zodat studenten kunnen ontspannen naast het studeren, maar ook nieuwe mensen leren kennen in een gemoedelijke sfeer.

Witlox, die zelf ‘verslaafd’ is aan spelletjes, neemt zijn eigen spelletjescollectie mee. Dat zal in principe genoeg zijn om iedereen te voorzien, maar als studenten zelf een leuk en onmisbaar spel hebben, mogen ze dat natuurlijk ook meenemen. “Zet dan wel even je naam op de doos,” raadt hij aan.

Naast kaart- en bordspelletjes kan er ook gesjoeld worden. Er wordt een sjoeltoernooi gehouden en de winnaar wint een spelletje.

Zelf hoopt Witlox ook een spelletje mee te kunnen spelen, maar of het mogelijk is betwijfelt hij: “Ik zal me vooral bezig moeten houden met het uitleggen van spellen en de verkoop in de kantine.” Want, naast dat er spelletjes in overvloed zijn, zorgt Witlox ook dat de studenten wat te eten en drinken kunnen krijgen. “Het aanbod is iets kleiner dan het standaard assortiment, maar er zal genoeg zijn.” Als voorbeeld noemt Witlox bier, wijn, fris en broodjes Unox.

Wereldrecord

Zelf is hij sinds kort wereldrecordhouder in Kolonisten van Catan: “In Duitsland was een evenement waarbij we met zoveel mogelijk mensen Kolonisten gingen spelen. Uiteindelijk waren er 1100 man.”

Wil je meedoen? Dan moet je je wel even inschrijven: dat kan in de kantine. Zo kan Witlox inschatten hoeveel animo er is.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.