Twee studenten bewusteloos aangetroffen: toestand zorgwekkend.

Twee studenten bewusteloos aangetroffen: toestand zorgwekkend.

In een studentenhuis aan de Oude Goirleseweg zijn twee studenten bewusteloos aangetroffen. De slachtoffers liggen op de intensive care. Hun toestand is volgens de politie zorgwekkend.

Vanmorgen kwam rond vijf uur een ‘paniekmelding’ binnen bij de politie. Een huisgenoot van de twee slachtoffers had hen bewusteloos aangetroffen in het studentenhuis nabij het Willem II-stadion. De nooddiensten waren volgens de politie snel ter plaatse. De twee studenten konden door het ambulancepersoneel niet bij kennis worden gebracht. De slachtoffers zijn hierop direct naar het ziekenhuis gebracht waar ze opgenomen zijn op de intensive care.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident. Uit de eerste getuigenverhoren zou gebleken zijn dat de mannen een avond uit zijn geweest in de binnenstad. Mogelijk is hun toestand het gevolg van verkeerd drugsgebruik. 

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.