Tilburgse studenten buiten levensgevaar na overdosis GHB

Tilburgse studenten buiten levensgevaar na overdosis GHB

De twee studenten die bewusteloos waren aangetroffen in hun huis aan de Oude Goirleseweg, zijn buiten levensgevaar. Het duo had een gevaarlijke mix van GHB en alcohol tot zich genomen.

Afgelopen vrijdag werden de twee rond 05:00 uur aangetroffen door een huisgenoot. Zij wist haar medebewoners niet bij kennis te brengen en belde de alarmdiensten. De studenten werden direct afgevoerd naar het ziekenhuis. In een melding sprak de politie van een zorgwekkende toestand. 

De twee waren donderdagavond op stap gegaan in de binnenstad, hoe zij bewusteloos thuis eindigden was toen nog onduidelijk. De politie startte een onderzoek omdat zij het mogelijk achtte dat de studenten, al dan niet bewust, drugs tot zich hadden genomen.

Beide studenten zijn inmiddels buiten levensgevaar. Eenmaal bij kennis verklaarden zij beiden dat ze een mix van alcohol en GHB tot zich hadden genomen. De politie heeft besloten geen verder onderzoek te verrichten.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.