Ondanks novemberkou een zonnige Warandeloop

Op zondag 26 november is de Warandeloop onder een lekker herfstzonnetje verlopen. Dit keer werd de Businessrun op locatie Beekse Bergen rondom het Victoriameer gehouden. Natuurlijk liep er weer atleten van de universiteit mee.

Vanuit onze universiteit deden er twintig teams mee van elk drie personen. toch maar weer zestig hardlopers in het bos op zondag!  Ze deden het het niet onverdienstelijk:  Kim Hendrix werd tweede op de tien kilometer bij de dames. Het team bestaande uit Esther Pieterse, Pieter van de Heijden en Peter Schalken werd derde op 5 km. Bijzonder daarbij was de prestatie van Esther Pieterse omdat zij de enige vrouw was van de drie teams die op het podium stond.

Tekst en foto’s van Eric Mathieu

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.