Nieuwe vicevoorzitter CvB bekend

Paulina Snijders is per 15 februari 2018 benoemd tot vicevoorzitter en lid van het CvB.

Het College van Bestuur, nu nog bestaande uit rector Emile Aarts en collegevoorzitter Koen Becking, was al een poos op zoek naar een derde lid om de bedrijfsvoeringsportefeuille op zich te nemen. Het CvB meldt een geschikte kandidaat te hebben gevonden: Paulina Snijders.

De te Etten-Leur geboren Snijders (1965) is nu nog directeur Control en Compliance van het Erasmus Medisch Centrum. Eerder werkte ze als Directeur Financiën en Control voor het Academisch Medisch Centrum van Amsterdam. Ook bekleedde ze functies voor de Universiteit Twente, de Algemene Rekenkamer en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ze studeerde Bestuurskunde aan de Universiteit Twente en volgde een postdoctorale opleiding Public Controlling aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Paulina Snijders liet weten uit te zien naar haar nieuwe functie: “De universitaire wereld is geen vreemde voor mij en ik voel mij daarin thuis. Ik word geïnspireerd door de bevlogenheid van onderzoekers en docenten en door de interactie met studenten die het beste uit hun opleiding willen halen. Ik neem graag mijn ervaringen mee naar Tilburg en verheug mij op de rol en bijdrage die ik kan leveren in het verder ontwikkelen van de bedrijfsvoering.”

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.