Weer gewapende overval op campus: nu Cafetaria Franske

Cafetaria Franske is woensdagavond overvallen. Een man met pistool bedreigde het personeel en nam een klein geldbedrag mee, meldt de politie. Vorige week woensdag werd de Albert Heijn op de campus rond hetzelfde tijdstip overvallen.

Het is niet nog niet bekend of er op het moment van de overval studenten of andere klanten in de cafetaria waren. De politie laat op Twitter weten dat de man een enigszins fors postuur heeft, 1.75 meter lang is en een bivakmuts droeg. De politie roept mensen die meer informatie hebben op zich te melden.

Het is niet de eerste keer dat de cafetaria wordt overvallen. In april 2016 was het ook raak. Toen werd het personeel met mes bedreigd. In 2012 werd het Proffesor de Moorplein opgeschrikt door een steekincident in de cafetaria. 

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.