Deel Prisma geëvacueerd door rondvliegende plaat van OZC-bouw

Deel Prisma geëvacueerd door rondvliegende plaat van OZC-bouw

Liveblog

12.00 uur: Rond de universiteit zorgen omgewaaide bomen voor ongemak. Een boom op het voetpad tussen station en universiteit dwingt wandelaars het gras op. Een boom op de Warandelaan noopt tot uitwijken. En de toegang tot het Warande-bos is versperd. 11.30 De universiteit adviseert studenten en medewerkers om thuis te blijven. 

11.00 Een deel van gebouw Prisma (rondom PZ18) is ontoegankelijk omdat het er niet veilig is door de storm. Er is een plaat van het bouwterrein van gebouw Cube door een raam gewaaid. Het raam wordt zo spoedig mogelijk vervangen. 

Alleen de onderste verdieping is afgesloten, de bovenste gang met de economen en econometristen is nog wel open. Daar waait alleen karton naar boven. 10.00 Als je de universiteit probeert te bereiken vanaf de Westermarkt, kom je obstakels tegen. De NS heeft veel treinverkeer stilgelegd.

  9.30 ruit in de glazen gang gaat aan diggelen, Cobbenhagen niet bereikbaar.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.