TOP Week van start

De TOP Week is weer begonnen. Voor de 38e keer maken zo’n 3400 nieuwe studenten onder begeleiding van zo’n 400 mentoren een week lang kennis met de universiteit, de stad en vooral ook met elkaar.De officiële start was maandagmiddag op het Koningsplein. In de week daarop krijgen de deelnemers zo’n beetje alle hoeken van de stad te zien. De Koepelhal in de Spoorzone voor het openings-, slotfeest en niet te vergeten de biercantus. Het Leijpark voor de spellendag (inmiddels omgedoopt tot Decathlon Sports Day). De Muzentuin voor het TOP festival. Stappegoor voor het chillen en dobberen in het zwembad. En ook nog – voor het eerst – het Koning Willem II stadion voor een openluchtfilm. Tussendoor kunnen de deelnemers ook proeven van het leven en eten bij de verschillende studentenverenigingen en wordt ook de plaatselijke horeca aan een nader onderzoek onderworpen tijdens de pubcrawl.

TOP voorzitter Jeroen Zevenbergen oogt maandagmiddag nog erg ontspannen en uitgerust. Hij verwacht goed weer en een goede introductieweek.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.