Universiteit verwelkomt 97 verschillende nationaliteiten

Universiteit verwelkomt 97 verschillende nationaliteiten

Tijdens de registration days zijn 1.117 internationale studenten met 97 verschillende nationaliteiten ingeschreven. Een record aan diversiteit voor Tilburg University.

Het gaat om Exchange and Degree-seeking studenten. Tijdens de registration days maakten de studenten kennis met hun Exchange Coordinator en werden ze wegwijs gemaakt op de campus en in de stad.

Ook zijn er verschillende presentaties gegeven door de Housing Officer en zijn studenten geholpen tijdens hun zoektocht naar een kamer. Een afspraak maken voor het openen van een Nederlands rekeningnummer, of lid worden van het sportcentrum? Ook hierbij kregen de studenten ter plaatse hulp.

Meer dan 300 fietsen verkocht

Internationale studenten die meteen op de fiets wilden stappen, werden op hun wenken bediend. De mogelijkheid om op de campus een fiets te kopen is ten volle benut: in totaal zijn er 330 fietsen verkocht. Kappers waren er ook, zij zorgden ervoor dat 130 studenten de campus verlieten met een fris kapsel. En omdat je de universiteit niet met vieze schoenen wil betreden, werden er in totaal 60 paar sneakers schoongemaakt.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.