Night of the Profs 2018

Gisteren gaven professoren niet alleen de toon tijdens college aan, maar ook de beat achter de draaitafel. Tijdens de laatste editie van Night of the Profs gingen studenten en docenten gezellig met elkaar feesten voor het goede doel.

Wat zou jij doen als je professor plotseling naast je op de dansvloer zou staan? En wat als er niet een, maar tientallen professoren naast je zouden dansen? Precies dit gebeurde afgelopen nacht bij de lustrum editie van Night of the Profs in café Studio.

Normaal ben je gewend dat docenten in perfecte houding voor de klas staan. Gisteren kon je ze eindelijk eens los zien gaan. En niet alleen op de dansvloer, want ook de muziek werd volledig door professoren verzorgd. Gedraaid werden oude hits van David Bowie en Prince, maar ook nummers van Beyonce en de laatste remixes dreunden uit de boxen. Achter de draaitafel stonden Vanessa Mak a.k.a. DJ McV, Bram Peper, a.k.a. Dr.Pepe, Wim van den Donk a.k.a. CD King, Koen Becking a.k.a. DJ Pres!, Bob van den Brand a.k.a. DJ Countdown en Ton Wilthagen a.k.a. DJ Hi-Tone.  

Het feestje, georganiseerd door fractie SAM en Ton Wilthagen, was drukbezocht met ongeveer 250 gasten. Ondanks de drukte heerste er een gezellige en ontspannen sfeer. Studenten en professoren stonden in het begin van de avond nog gescheiden, maar al snel werd er samen gedanst.

Toch draaide het niet alleen maar om het feesten. De opbrengst van de avond zal aan het goede doel Gijsje Eigenwijsje geschonken worden. Dit is een stichting die zich inzet voor kinderen met levensbedreigende ziekten. Night of the Profs 2018 was een geslaagde avond die de deelnemers zeker bij zal blijven.

Hieronder vind je een kleine impressie.

night-of-the-profs_05

night-of-the-profs_02

night-of-the-profs_03

night-of-the-profs_04 

 

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.