Kogel vliegt recht op studente af tijdens avondje Netflixen

Kogel vliegt recht op studente af tijdens avondje Netflixen

Na een drukke dag heb je eindelijk tijd voor een avondje Netflixen. Met je laptop op schoot kruip je onder de dekens en zet je Narcos aan. Je zit midden in de serie. Maar dan, plotseling, een bebloed voorhoofd.Het overkwam een 23-jarige studente in Daalwijk, Amsterdam-Zuidoost. De international lag in haar kamertje op acht hoog te Netflixen, toen er plotseling bloed langs haar voorhoofd naar beneden droop. Het bleek een kogel te zijn die haar gezicht schampte, zo blijkt uit de uitzending van Opsporing Verzocht van afgelopen dinsdag. Ze raakte onwel en is naar het ziekenhuis vervoerd.

“De kogel is recht op haar afgevlogen,” vertelde een politiewoordvoerder in het programma. Ze dacht eerst dat er een lamp naar beneden was gekomen. Toen ze een huisgenootje erbij riep, kwamen ze erachter dat er geschoten was, aldus de woordvoerder.

Het scheelde een paar centimeter

De kogel kwam via het raam en het gordijn de studentenkamer binnen. Ze heeft veel geluk gehad, want als ze ook maar een paar centimeter was verschoven, dan had de kogel haar fataal kunnen worden.

Studie per direct afgebroken

De studente is behoorlijk geschrokken van het incident. Ze heeft haar studie per direct afgebroken en is teruggereisd naar haar thuisland.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.