Eigen wiki voor Tilburg University

Altijd al dieper in de geschiedenis van de universiteit willen duiken? Dat kan vanaf nu eenvoudig op Tilburg University’s eigen wiki. Van de atoomkelder tot Koen Becking, je vindt er alles over de universiteit. 

Momenteel heeft de wiki al meer dan 300 trefwoorden waarop gezocht kan worden. Voor elk trefwoord is een artikel aangemaakt met uitgebreide informatie over de universiteit. Op de wiki zijn artikelen te vinden over de campus, hoogleraren, het bestuur, onderwijs, onderzoek en de geschiedenis van de universiteit. De artikelen zijn zowel in het Engels als Nederlands beschikbaar. De wiki is onderdeel van de Wiki Midden-Brabant. Initiatiefnemers achter beide pagina’s zijn het Regionaal Archief Tilburg en het Stadsmuseum Tilburg. Zelf een kijkje nemen? Klik dan op deze link

Vanaf februari is het voor studenten, medewerkers en alumni mogelijk om zelf stukken voor de wiki te schrijven. Geïnteresseerden kunnen hiervoor een bericht sturen naar Pieter Siebers, projectleider Academisch Erfgoed (p.h.c.siebers@tilburguniversity.edu).

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.