Telefoonproblemen op de campus

Het telefoonverkeer op de campus wordt sinds enige weken geteisterd door storingen. Het is nog niet duidelijk wanneer alles weer werkt.

Er zijn op de universiteit problemen met de telefoons en Skype. Sommige medewerkers zijn telefonisch onbereikbaar, anderen kunnen niet bellen, en bij sommigen doet de telefoon het helemaal niet meer.

Het probleem speelt al een aantal weken. Op dinsdag 2 april meldde de universiteit al dat de Student Desk telefonisch onbereikbaar is. Daarnaast zijn ook de secretariaten en het sportcentrum getroffen, laat manager IT Infrastructure Emile Petit weten. Het gaat namelijk om storingen in de zogeheten groepsschakelingen die hele afdelingen met elkaar verbinden, of dat dus niet meer doen.

Petit geeft aan dat het nog niet duidelijk is wanneer alles is opgelost. Zelfs als de ene storing is opgelost, kan er zo weer een nieuwe storing komen. “Het is niet te voorspellen wanneer er weer een storing voorkomt.” Zowel overdag, in de avond als in het weekend werken medewerkers van IT Infrastructure aan een oplossing.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.