Fietsenkelder Heuvel tot augustus op slot

De fietsenkelder op de Heuvel is vanaf nu tot 1 augustus gesloten. De stalling wordt in die tijd gerenoveerd. Dat is hoog nodig, zegt de gemeente Tilburg in een persbericht. Er komen nieuwe rolpaden, nieuwe rekken, ledverlichting en nieuwe verf op de muren.

Stappers en andere bezoekers van de binnenstad kunnen in de tijd terecht bij een tijdelijke beheerde stalling op de Spoorlaan tegenover de ABN-Amro. Deze is ook gratis en heeft dezelfde openingstijden als de Heuvelstalling. Tot 4.30 uur op zondag tot en met woensdag en de hele nacht open van donderdag tot en met zaterdag. Daarnaast worden de openingstijden van de stalling op het Pieter Vreedeplein ook tijdelijk verruimd. Die blijft nu tot middernacht open van zondag tot en met woensdag en tot 4.30 uur van donderdag tot en met zaterdag.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.