Studiezaal Montesquieu drie weken dicht

De studiezaal van gebouw Montesquieu is de komende drie weken dicht. Studenten zullen hun heil elders moeten zoeken.

werkzaamheden montesquieu

Er hangen paginagrote waarschuwingen in gebouw Montesquieu. Wie de studiezaal betreedt, kan ze niet missen. Hoewel studenten nog volop aan het blokken zijn voor tentamens en hertentamens, gaat de zaal de komende drie weken op slot. Er komen werkzaamheden aan. Onder andere de versleten vloerbedekking wordt volgens directeur vastgoed Paul Hoeijmans vervangen.

Geen beste timing, maar het kan volgens Hoeijmans niet later, bijvoorbeeld in de zomervakantie. “Aannemers zitten overvol op dit moment en het is in deze markt hopen op een gaatje in de planning. M is een gewaardeerde plek onder studenten, maar helaas kregen we dit niet naar een ander moment verschoven.”

Er vallen ruim tweehonderd felbegeerde studieplekken weg. Studenten zullen hun heil elders moeten zoeken. Vooral in de weekenden zal dat opvallen, Montesquieu was lange tijd het toevluchtsoord voor wie geen plek meer vond in de bibliotheek. Wel is CUBE voortaan in de weekenden geopend.

Wil je weten waar je op de campus zoal kan studeren? De universiteit heeft het voor je in kaart gebracht.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.