15% korting voor ‘late lunch’ in mensa wegens drukte

15% korting voor ‘late lunch’ in mensa wegens drukte

Wegens de verwachte drukte in de mensa en lunchroom Cobbenhagen heeft de universiteit tijdelijke maatregelen genomen. Zo krijg je 15% korting als je tussen 13:00 en 14:00 uur wat in de mensa bestelt.

mensa, restaurant, eten, lunch, drukte, kassa

Het academisch jaar dat maandag is begonnen, belooft een druk jaar te worden voor de verschillende faciliteiten op de campus. Via intranet laat de universiteit weten dat met name de lunchroom in Cobbenhagen en de mensa druk bezocht zullen worden.

Tilburg University stelt daarom vanaf 28 augustus extra maatregelen in. Zo zal de grote Tilbury zaal (Tilbury 3) op maandagen, dinsdagen en woensdagen zo veel mogelijk voor lunchgasten worden opengesteld. Of de zaal open is zal met borden worden aangegeven.

Daarnaast geldt in de mensa een korting van 15% op het gehele assortiment tussen 13:00 en 14:00 uur.

Studeren tijdens lunchtijd niet toegestaan

Door de drukte tijdens de lunch is het voor studenten niet toegestaan om de twee eetgelegenheden te gebruiken als studiewerkplek. Tussen 11:30 en 14:00 uur mogen daar geen laptops, studieboeken en andere studiematerialen gebruikt worden. De universiteit geeft aan hier actief op te handhaven.

Ten slotte tipt de universiteit Top Croque Bakery in Academia of DELI in het Cube-gebouw. Wellicht is het daar makkelijker om een plekje te scoren.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.