Sportcentrum rest van de week gesloten

Het sportcentrum van Tilburg University is vanaf vandaag gesloten vanwege de coronacrisis. Dit heeft de universiteit besloten na de oproep van de Brabantse burgemeesters tot sociale onthouding.

Foto: Maud Staassen

Foto: Maud Staassen

Het sportcentrum blijft in ieder geval gesloten tot en met maandag 16 maart. Hierna wordt de situatie opnieuw bekeken.

Sociale onthouding

Gisteren riepen de burgemeesters van Noord-Brabant in een persconferentie op tot het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor sociale onthouding. Zo wordt gepoogd de verspreiding van het coronavirus te beperken. In lijn met deze oproep vraagt de universiteit aan organisatoren van evenementen om kritisch te bekijken of afgelasting nodig is.

Afgelasten evenementen

De universiteit laat weten dat organisatoren zelf afwegingen kunnen maken op het gebied van het aantal deelnemers, de noodzaak van het evenement en de risico’s van besmetting. Mochten er evenementen worden afgelast, dan worden deelnemers uiteraard door de desbetreffende organisatie op de hoogte gebracht.

 

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.