Thuis werken en studeren tot en met 28 april

Medewerkers en studenten zullen vanwege de coronacrisis in ieder geval thuis moeten werken en studeren tot en met 28 april. Dit heeft de universiteit besloten naar aanleiding van de nieuwe instructies van de overheid.

Beeld Pixabay

Beeld Pixabay

De regering maakte op 31 maart bekend dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met 28 april. Dit bekekent dat onder andere sportaccommodaties, horeca en kinderopvang gesloten blijven tot en met 28 april. Scholen blijven in ieder geval dicht tot na de meivakantie. Het verbod op evenementen blijft tot 1 juni van kracht.

Eerder besloot de universiteit al dat colleges en tentamens op afstand plaatsvinden tot aan het einde van het academisch jaar. Ook besloot de universiteit om alle bijeenkomsten en evenementen op de campus af te gelasten tot aan het einde van het academisch jaar. Hier komt nu dus de verlenging van de thuiswerk en thuis studeren-maatregel tot en met 28 april bij.

Problemen met thuis studeren?

Geen bibliotheek meer om in te studeren, geen gezamenlijke lunch in de mensa: veel studenten worstelen met thuis studeren. Op een speciale pagina geeft Tilburg University tips om het thuis studeren zo goed mogelijk voor jezelf in te richten. Voel je je somber of heb je psychische problemen? Ook dan lees je daar wat je het beste kunt doen.Maatregelen en aanbevelingen van Tilburg University kun je terugvinden op de officiële informatiepagina van het crisisteam van de universiteit.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.