Universiteit sluit gebouwen zoveel mogelijk, Koopmans nog beperkt beschikbaar

Universiteit sluit gebouwen zoveel mogelijk, Koopmans nog beperkt beschikbaar

Medewerkers die op de campus moeten zijn voor hun werk, kunnen vanaf 8 april terecht op de bovenste verdiepingen van gebouw Koopmans. Overige gebouwen op de campus worden zoveel mogelijk gesloten.

koopmans building

De afgelopen weken waren er meer medewerkers op de campus dan vanuit hun functie gezien strikt noodzakelijk was. Beveiligers hadden daardoor onvoldoende overzicht. Het College van Bestuur heeft daarom besloten het aantal toegankelijke gebouwen op de campus te beperken. Hiermee wil de universiteit ook de mogelijkheid tot fysiek contact tot een absoluut minimum beperken en onnodig elektriciteitsverbruik tegengaan.

Koopmans

Medewerkers die nog op de campus moeten zijn omdat ze anders echt niet kunnen werken, kunnen daarvoor terecht in gebouw Koopmans. De direct leidinggevende moet daarvoor toestemming geven. Een beperkt aantal kantoren op de verdiepingen tien, elf en twaalf wordt hiervoor ingezet. Andere verdiepingen worden afgesloten. Medewerkers moeten hun eigen laptop meenemen en de 1,5 meter afstand tot elkaar in acht houden. Beveiliging controleert hierop. 

Overige gebouwen

Overige gebouwen op de campus worden gesloten voor medewerkers of zijn alleen op afpraak toegankelijk voor noodzakelijke werkzaamheden.  Medewerkers die toch nog iets op hun eigen kantoor willen ophalen, kunnen dat nog steeds dagelijks doen tussen 09.00 en 11.00 uur. Beveiliging loopt met hen mee.

Boeken lenen

Ook is het nog mogelijk om boeken te lenen op de campus. Studenten en medewerkers kunnen hiervoor vanaf  8 april eveneens terecht in het Koopmansgebouw, tussen 10:30 en 13:00 uur. Online colleges opnemen in zalen blijft ook mogelijk. Maatregelen en aanbevelingen van Tilburg University kun je terugvinden op de officiële informatiepagina van het crisisteam van de universiteit.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.