Tilburg University organiseert online pubquiz

Wie weet er meer over de universiteit? Studenten, medewerkers of alumni? Vanavond wordt het antwoord bepaald tijdens een online pubquiz. Je kan nog meedoen.

Beeld Pixabay

Beeld Pixabay

We mogen het huis nauwelijks uit, maar dat betekent niet dat we helemaal niks leuks meer kunnen doen. Wie op zoek is naar gezelligheid kan (video)bellen met vrienden, bordspelletjes zijn vaak online te spelen en zelfs voor een traditionele pubquiz hoef je de deur niet meer uit.

Zo dacht ook Tilburg University. De campus is leeg, maar studenten, medewerkers en zelfs alumni kunnen nog prima samenkomen. Digitaal, welteverstaan. Vanavond strijden deze drie groepen in een pubquiz om de eer: wie weet er meer over de universiteit? De presentatie is in handen van alumnus Jerre Maas en hoogleraar arbeidsrecht Ton Wilthagen.

De pubquiz begint om 20.00u. Meedoen kan nog.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.