Overlast in campusflat De Moorplein door verbouwing Albert Heijn

Overlast in campusflat De Moorplein door verbouwing Albert Heijn

De Albert Heijn aan Professor de Moorplein wordt verbouwd. Studenten zitten in de overlast, maar het einde komt in zicht.

AH Professor de Moorplein

Albert Heijn Professor de Moorplein

Het zit ze niet altijd mee, studenten die op Professor de Moorplein wonen. Na vele verbouwingen aan het complex wordt nu de Albert Heijn onder handen genomen. Dit tot grote schrik van de studenten, die begin deze week uit bed werden geboord. Ze kunnen geen kant op, nu Nederland in lockdown is. En dat terwijl er gewoon gestudeerd moet worden.

Maar het ergste is voorbij, zegt hoofduitvoerder Kevin Beekman van retailbouwmanagementbureau MVRO. “De forse herrie is geweest. Nu is het zo dat we sporadisch boren.” Om zeven uur in de ochtend beginnen de werkzaamheden, en ze kunnen doorgaan tot negen uur in de avond, maar later wordt het volgens Beekman niet. Sommige studenten merken ook al dat de overlast minder wordt.

Het einde van de werkzaamheden komt bovendien in zicht. “We streven ernaar om de winkel vrijdagmiddag leeg en gepoetst te hebben. Zaterdag worden de stellingen geplaatst.” Daarna wordt de winkel bevoorraad. Het geeft allemaal nog wat overlast, maar ook dit zou een stuk minder moeten zijn.

Uiteindelijk komt er een frissere winkel voor terug, zegt Beekman. Met meer aandacht voor verse producten. De Albert Heijn liet aan de studenten al weten dat er een ‘leuke kortingsactie’ zal volgen. Woensdag 13 mei om 11.00u gaan de deuren weer open.

Klachten

Studenten die klachten hebben, of vragen over de verbouwing, kunnen contact opnemen met hoofduitvoerder Kevin Beekman. Hij is aanwezig in de winkel, of in de bouwkeet daarnaast, en telefonisch te bereiken op 088 687 6014.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.