Buiten sporten en boeken lenen: TiU versoepelt coronamaatregelen

Buiten sporten en boeken lenen: TiU versoepelt coronamaatregelen

Buiten sporten, boeken lenen en de opening van studieruimtes voor een kleine groep studenten. In navolging van de rijksoverheid komt ook Tilburg University met de eerste versoepelingen van de coronamaatregelen.

Beeld Jack Tummers

Beeld Jack Tummers

Aan hét spoorboekje voor het openstellen van de campus wordt nog hard gewerkt, maar de universiteit deelt alvast wel twee data. Namelijk 18 en 25 mei.

Per vandaag wordt een beperkt aantal studieruimtes in CUBE geopend voor studenten die in een onhoudbare thuissituatie zitten. Studenten kunnen zich hiervoor aanmelden met opgaaf van reden bij studentsupport@tilburguniversity.edu. Het gaat om omstandigheden die eerder bij een studentendecaan gemeld zijn conform de meldingsplicht.

Daarnaast gaat een deel van de buitensportfaciliteiten weer open. Sportverenigingen krijgen daarover bericht. Zij kunnen hun leden inlichten, maar de laatste informatie is ook terug te vinden op de universiteitswebsite.

Op 25 mei gaat ook de universiteitsbibliotheek weer deels open. Niet voor zelfstudie; wel voor het zoeken naar en lenen en inleveren van boeken. Vanaf deze datum wordt het ook mogelijk om buiten deel te nemen aan groepslessen van het Sports Center. Geïnteresseerden moeten van tevoren reserveren.

Tilburg University laat weten deze week nog met een uitgebreider spoorboekje te komen.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.