Verdere versoepeling coronamaatregelen vanaf 1 juli

De coronamaatregelen voor Tilburg University worden vanaf 1 juli verder versoepeld. Colleges keren nog niet terug naar de campus en ook thuiswerken blijft de norm, maar er komt iets meer ruimte voor personeel om op de campus te werken en te vergaderen. Ook worden andere faciliteiten meer opengesteld.

Campus Tilburg University

Campus Tilburg University

De komende periode wil Tilburg University stapsgewijs de universiteit verder openstellen, binnen de door de overheid gestelde kaders. Dit betekent dat er per 1 juli weer wat meer mogelijk zal zijn op de campus.

Kantoorgebouwen gaan open voor gebruik tot maximaal twintig procent van de normale bezetting per verdieping. Nu ligt dat percentage op tien procent. De 1,5 meter-regel blijft gelden en de werkplekken blijven gereserveerd voor noodzakelijke werkzaamheden, wat betekent dat thuiswerk de norm blijft. Mensen die op de campus willen werken, moeten contact opnemen met hun leidinggevende.

Promoties in de aula moeten het nog even zonder catering doen, maar publiek is wel weer welkom, tot maximaal tien personen. Vergaderingen en bijeenkomsten worden op aanvraag toegestaan tot 12 personen in gebouw Reitse Toren. Maximaal tien zalen zijn als pilot beschikbaar en kunnen worden gereserveerd via Webroombooking. Ook worden docenttrainingen weer toegestaan in groepen van maximaal tien personen.

Ook zal de fitness heropend worden en zal de horeca verder opengaan. Hoe dit er precies uit komt te zien, moet nog duidelijk worden.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.