Univers zoekt studentcolumnisten

Droom je ervan om columnist te worden? Gebeurt er altijd wel iets geks in jouw studentenleven en wil je daar graag over schrijven? Of heb jij een sterke mening over de stand van zaken in de wereld of op de universiteit, en wil je die laten horen? Dan is Univers op zoek naar jou.

Beeld Pexels / Liam Anderson

Beeld Pexels / Liam Anderson

Univers is per direct op zoek naar versterking voor het team van columnisten. Grijp die kans en meld je aan om de volgende campusberoemdheid te worden. Of je nu inhoudelijke kritiek levert op het onderwijs, of juist graag schrijft over de avonturen in je studentenhuis: zet het op papier en deel het!

Waar zijn we naar op zoek?

  • Studenten van Tilburg University;
  • die maandelijks een column willen schrijven;
  • van maximaal 400 woorden;
  • in het Nederlands of in het Engels.

Je krijgt een vergoeding. Het spreekt voor zich dat je beschikt over een uitstekende taalvaardigheid en dat schrijven een grote passie is. Heb je interesse? Mail dan een proefcolumn plus een kort cv naar b.smout@uvt.nl. Inzenden kan tot en met 16 augustus.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.